Skip til hoved indholdet

Lejebolig med husdyr tilladt

Når man har husdyr og ønsker at bo til leje, er det ikke altid let at finde en bolig. Hos Bo i Nord har vi mere end 1000 lejeboliger, hvor der også er plads til din firbenede ven. Boligerne ligger placeret i attraktive områder fordelt over hele Nordjylland. Bliv medlem i dag og skriv dig op til din drømmebolig.

Bliv medlem af Nordjyllands største boligportal

Lejebolig med husdyr tilladt i Aalborg   

Ønsker du at bo centralt i hjertet af Aalborg - eller er du mere til de rolige omgivelser i øst eller vest? Hos Bo i Nord har vi lejeboliger i hele Aalborg med plads til både dig og dit kæledyr.

Gennem Bo i Nord får du adgang til flere afdelinger, hvor du kan komme til at bo tæt på det hele - med både caféer, restauranter og shoppingmuligheder lige uden for din dør. Er du hundeejer findes der også et væld af dejlige hundeskove både i og uden for Aalborg.

Se kort over hundeskove i Aalborg

Aalborg er en dejlig by at bo i som kæledyrsejer med grønne parker og et smukt havneområde. Tag dit kæledyr med et smut i Kildeparken, hvor der er masser af plads til at boldre sig. Du kan også gå en tur ude ved den naturskønne Vestre Fjordpark, som i over 70 år har været et skønt åndehul for alle aldre i Aalborg. Især på de varme sommerdage er parken et af de mest attraktive steder at nyde varmen. Hvis du ønsker at tage dit kæledyr med på en stille gåtur, væk fra by og larm, kan du tage Egholmfærgen og opleve Egholm. Egholm ligger midt i Limfjorden og har et fantastisk fugleliv lags kysten, som er værd at iagttage.

Læs mere om Aalborg her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Aalborg

Lejebolig med husdyr tilladt i Frederikshavn

Nord for Aalborg ligger Frederikshavn, der i folkemunde bliver kaldt "Den lille storby". Med en lejebolig i Frederikshavn kan du tage dit kæledyr med på en frisk gåtur langs havet.

Drømmer du dig væk til sydens sol og smukke strande er Palmestranden værd at opleve. Palmestranden i Frederikshavn er Danmarks eneste palmestrand - her får du havbrise og palmer på hvidt sand. Palmerne er importerede hørpalmer fra Kina og daddelpalmer fra De Kanariske Øer.

Bosætter du dig i Frederikshavn kommer du til at bo i en klimakommune. Bæredygtighed og grøn omstilling er en del af hverdagen, lige fra børnehavebyggeri til fjernvarmeforsyning. Som lejer i Frederikshavn kommune er du med til at værdsætte den grønne livsstil, som gavner både dig, dit kæledyr og alle omkring dig.

Centralt belliggende i nærheden af byen findes Frederikshavn Hundeskov. Hundeskoven har fine parkeringsforhold og er godt besøgt af mange hundeejere. Her findes både indhegning for hvalpe og små hunde samt et vådområde, hvor din hund kan slå sig løs. Hundeskoven er både egnet til kørestolsbrugere og gangbesværende.

Læs mere om Frederikshavn her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Frederikshavn

Lejebolig med husdyr tilladt i Hobro

Hobro er belligende i bunden af Mariagerfjord og betegnes som egnens hovedby med lidt over 10.000 indbyggere. I Hobro har du gode shoppingmuligheder, offentlig transport og hyggelige områder som både du og dit kæledyr kan hygge sig i.

Byen er fuld af kulturliv og aktiviteter for børn i alle aldre. Oplev Vikingecenteret Fyrkat, som består af den historiske ringborg Fyrkat fra 980. Tag tilbage til vikingetiden på Vikingegården, der består af ni rekonstruerede huse, som tilsammen danner en stormandsgård fra vikingetiden.

Som kæledyrsejer i Hobro har du adgang til en af Danmarks mest naturskønne områder. Tag dit kæledyr med til Bramslev Bakker Strand, hvor det er muligt at køre helt ned til stranden og opleve alt lige fra badning til surfing og fiskeri. Stranden er tildelt hvidt flag, hvilket betyder, at Bramslev Bakker Strand er et godt badested med rent vand - og hvor hunde også er velkomne.

Læs mere om Hobro her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Hobro

Lejebolig med husdyr tilladt i Nørresundby

På den nordlige side af Limfjorden, kun et stenkast fra Aalborg, finder du Nørresundby. Her kan du tage hunden med på Lindholm Strandpark og nyde udsigten udover Limfjorden eller tage et smut i Skanseparken og opleve den smukke staudehave samt naturlegepladsen.

Som lejer i Nørresundby får du en blanding mellem aktivt byliv samt fred og ro i naturskønne omgivelser. Tag et smut forbi Nørresundby Idrætscenter, hvor du kan slå dig løs i svømmelandet eller slappe af med en uforglemmelig wellness-oplevelse.

Limfjordsbroen og den nye Kulturbro giver nem adgang til Aalborg-siden, hvor du kan opleve Fjordparken eller Aalborg Street Food. Der er også mulighed for at spise på én af de mange restauranter, som ligger langs havnefronten. Skal du på tur med familien, kan I tage en tur i Aalborg Zoo - her er hunde også velkommen.

Læs mere om Nørresundby her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Nørresundby

Lejeboliger med husdyr tilladt i Hjørring

I Hjørring finder du det smukkeste bakkede landskab med en bred palette af oplevelser året rundt. Som kæledyrsejer er der masser af naturområder, hvor du kan lufte hund, slentre en tur eller tage piknikkurven med og nyde det unikke naturmiljø.

Øst for Hjørring ligger byen Tolne. Her finder du Tolne skov, som er en afvekslende naturoplevelse for både dig, din familie og dit kæledyr. Om efteråret har du mulighed for at gå på jagt efter bær- og svampe i skovbunden. Skoven består af løv- og fyrretræer og rummer varieret fugle- og dyreliv. Nær skovpavillionen kan du besøge Troldefamilien, som er lavet af træ. Der findes også bålsted og borde og bænke. Tolne skov er et oplagt sted til en familieudflugt for hele familien - også de firbenede.

Udover de smukke naturområder er Hjørring en levende handelsby, som indbyder på shopping hele året rundt. I gågaden ligger butikker side om side med caféer og restaurenter. Shop løs i Metropol Shoppingcenter eller tag et smut i Bispetorv Bycenter - mulighederne er mange.

Læs mere om Hjørring her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Hjørring

Lejebolig med husdyr tilladt i Brønderslev

Brønderslev er en stationsby beliggende i Vendsyssel. Rhododendronparken er blandt en af store seværdigheder om sommeren, hvor turister valfarter til Brønderslev for at se blomsterne i flor. Brønderslev egner sig perfekt til hundeejeren, som ønsker at lufte sin hund i et fredligt og naturskønt område.

Men Brønderslev er mere end smukke blomster. I byens centrum finder du spændende specialforretninger placeret side om side med de større dagligvarebutikker. Byen er en handelsby, som af flere omgange har været vært for "Open by Night"-arrangementer.

Ønsker du at gå en tur langs stranden og mærke havvand under fødderne, findes der en lille perle ude langs østkysten - Asaa Strand. Stranden er en af Danmarks mest børne- og handicapvenlige sandstrande. I Asaa har du mulighed for at gå en tur på den idylliske havn med de rødmalede fiskerhuse eller besøge Asaa havnemuseum.

Med en lejebolig i Brønderslev er du i tæt kontakt med smuk natur og unikke handelsmuligheder.

Læs mere om Brønderslev her

Find lejebolig med husdyr tilladt i Brønderslev

Lejebolig med husdyr tilladt på Læsø

Læsø er en idyllisk solskinsø centralt placeret i Kattegat mellem Frederikshavn og Göteborg. Med en lejebolig på Læsø får du ø-stemning hele året, hvor byerne er hyggelige og små, og hvor naturoplevelserne er store.

På Læsø sænker roen sig, og man kan slappe af i naturskønne omgivelser. Havet forkæler både turister og læsøboerne med lokale spiselige goder, som du kan få glæde af. Besøg blandt andet Læsø SpiseHus, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

Som dyreelsker findes der mange spændende oplevelser på Læsø. Du kan blandt andet opleve de smukke strande på hesteryg og skue udover Kattegats bølgesus. På Læsø finder du kilometerlange stier, heriblandt Læsø Klitplantage, hvor du kan medbringe dit kæledyr og nyde øens naturskønne omgivelser med vind i håret.

Læs mere om Læsø her

Find lejeboliger med husdyr tilladt på Læsø

Lejeboliger med husdyr tilladt i Rebild

Kun 30 minutter fra Aalborg og 45 minutter fra Århus finder du Rebild. Rebild er beliggende i smuk natur. Her har du mulighed for at tage dit kæledyr med i Rold Skov eller vandre op ad Rebilds unikke bakkelandskab.

Rebild er for den naturlystne, som godt kan lide at begå sig i det fri. Byen giver adgang til skove og grønne områder, hvor du har mulighed for at give dit kæledyr en fantastisk oplevelse samtidig med at du selv kan nyde friheden og fuglefløjtene fra trætoppene.

Med en lejebolig i Rebild har du også adgang til hyggelige kroer og restauranter, hvor du kan nyde alt godt fra naturens spisekammer - serveret i hyggelige omgivelser.

Læs mere om Rebild her

Find lejebolig med husdyr tilladt i Rebild

Lejebolig med husdyr tilladt i Vesthimmerland

Med en lejebolig i Vesthimmerland kommer du til at bo i et område, der emmer af oplevelser. Vesthimmerland kan tilbyde alt lige fra smuk natur med store skovområder til fjord og søer. I området finder du Himmerland Camping & Feriecenter, hvor du kan komme i ét med naturen og tage din firbenede ven med på uforglemmelige udflugter.

I Vesthimmerland kan du miks og match maritime oplevelser med kultur- og aktiv ferie. Du kan også gå på handel i de mange lokale butikker - eller tage en bid mad i en af områdets mange kvalitetsrestauranter.

Når du begiver dig rundt i den smukke natur, kan du benytte Stiguide Himmerland-app til at finde rundt. App'en viser ud til lokale vandre- og cykelruter i hjertet af Himmerland. Den kan også gøre dig klogere på, hvilke natur- og kulturhistoriske højdepunkter, som du møder undervejs.

Lejebolig i Vesthimmerland er til dig, som ønsker at få ro i sjælen med lange gåture i vidunderlige og naturskønne omgivelser.

Læs mere om Vesthimmerland her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Vesthimmerland

Lejebolig med husdyr tilladt i Sæby

Med en lejebolig i Sæby bliver du en del af en by, hvor kulturen blomstrer, hvor kreativiteten dyrkes, og hvor tempoet er afslappet. Lejeboliger i Sæby giver dig adgang til lejligheder i en by, hvor der er tid til at nyde livet.

Sæbys er en kulturperle i særklasse, hvor du får alt lige fra købsidyl og arbejdende kunsthåndværkere - til museer og grønne skove. Her er der plads til at dit kæledyr kan slå sig løs og lege i skovbunden eller trave langs strandpromenaden.

Sæby er velsignet med havet lige ved døren. Her finder du lokale fiskerestauranter med friske råvarer af høj kvalitet. Du kan blandt andet opleve Jacobs fiskerestaurant, Frk. Madsens Spisehus eller Hotel Viking Restaurant.

Er du vild med natur og lystfiskeri - så er Sæby en gemt perle. Naturen i Nordjylland er helt enestående og gemmer på utallige naturområder med dyreliv og fantastiske forhold til lystfiskeri. På de smukke strande har du mulighed for at fiske efter skrubber, pighvar, hornfisk eller havørreder. I de idylliske åer og søer finder du hav- og bækørreder, gedder og laks. Sæby er for alle, som har en lille lystfisker gemt i sig.

Læs mere om Sæby her

Find lejeboliger med husdyr tilladt i Sæby

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn