Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Aalborg

Lejebolig i Aalborg

Med en lejebolig i Aalborg bliver du en del af en hyggelig storby med masser af oplevelser for både store og små.

 

Leder du efter en lejebolig i Aalborg?

Bo i Nord giver adgang til lejeboliger i Aalborg – en kulturby i vækst, der har meget at byde på for både børn og voksne. Her finder du flere forskellige boligtyper i forskellige områder og størrelser, så uanset om du søger en ungdomsbolig, en familiebolig eller en seniorbolig, kan du finde lige præcis den bolig i Aalborg, der passer til dig og dine behov. Skal du eksempelvis bruge et sted, hvor du kan parkere din bil, er der gode muligheder for at finde en lejebolig i Aalborg med en tilknyttet parkeringsplads, og har du hund eller kat, kan du også få lejebolig i Aalborg, hvor husdyr er tilladt.

Find din nye lejebolig i Aalborg

Det er blevet populært at bo i Aalborg, der i dag har over 100.000 indbyggere, og nye lejeboliger skyder frem over alt i byen. Derfor er der også gode muligheder for at finde den helt rigtige lejebolig til dig – både hvis du ønsker at bo midt i Aalborg, eller hvis du leder efter boliger til leje uden for centrum. Ved at leje en lejebolig gennem Bo i Nord får du adgang til at søge blandt 14.000 boliger i Aalborg og omegn. Det koster kun 200 kr. om året at stå på venteliste uanset, hvilke boliger du søger.  Vi har hos Bo i Nord et bredt udvalg af forskellige typer almene lejeboliger i Aalborg, som passer til det sted, du er i livet. Hvad end du søger din første lejebolig, noget større efter det første barn eller på din ældre dage søger noget mindre. Vi har nemlig alt fra lejligheder, rækkehus/hus, ungdomsbolig, ældre- og plejebolig. Hos Bo i Nord finder du også flere boliger, hvor husdyr er tilladt. Flere af afdelingerne råder også over fælleslokaler og uderum, som kan lejes, hvis en anledning skulle dukke op, hvor du har brug for mere plads.

Bo i Nord er tilstede med boliger til leje over store dele af Aalborg og omegn.

Vil du bo i en lejebolig i Aalborg?

I Aalborg er der masser af boliger til leje, og gennem Bo i Nord får du adgang til flere afdelinger, hvor du kan komme til at bo tæt på det hele – med både cafeer, restauranter og shoppingmuligheder lige uden for din dør.

Et af de nyeste områder med lejeboliger i Aalborg er Godsbanen, der er centralt beliggende på det tidligere godsbaneareal ved banegården og busterminalen. Her får du en attraktiv beliggenhed med gode indkøbsmuligheder og Østerådalen i baghaven. Et dejligt sted, hvis du søger en lejlighed i Aalborg til leje tæt på både by og natur. Du kan se de ledige lejeboliger ved Godsbanen her.

Bo i Nord giver dig også mulighed for at finde den helt rigtige lejebolig i Aalborg Vestby – med flere afdelinger dér, er der både ideelle lejeboliger for unge mennesker og små familier. Her får du lejeboliger i Aalborg med beliggenhed et stenkast fra Limfjorden og masser af grønne områder, der indbyder til leg og spil. Med en bolig til leje her kommer du også tæt på Vestre Fjordpark, Aalborg Stadion og Haraldslund Svømmehal – og udbuddet af daginstitutioner, indkøbsmuligheder og busforbindelser til resten af Aalborg og Nordjylland er stort. I Aalborg Vestby ligger der også en togstation, der giver dig god forbindelse til resten af landet.

Et af de helt nye områder med boliger til leje i Aalborg er Eternitten – et stort boligområde i udkanten af byen, hvor du kommer tæt på både byliv og skøn natur. Også her er der flere forskellige typer af lejelejligheder, så uanset om du søger en ungdomsbolig eller en lejlighed med plads til hele familien, kan du finde en passende lejebolig her. Se de ledige lejeboliger ved Eternitten her.

Med Bo i Nord får du også adgang til lejeboliger i Øgadekvarteret, der, ud over grønne områder og Østre Anlæg, byder på både specialforretninger og dagligvarebutikker inden for rækkevidde. Fra Øgadekvarteret har du kun 10 minutters gang til centrum, og her får du en lejlighed i Aalborg med en attraktiv beliggenhed – tæt på skole, vuggestuer, børnehaver og busforbindelser – og med kort afstand til alle storbyens fristelser.

Leder du efter en bolig til leje i Aalborg er Bo i Nord tilstede i det meste af Aalborg Centrum.

Vil du bo uden for Aalborg?

Hvis du gerne vil bo uden for Aalborg, kan du med Bo i Nord også få adgang til mange boliger til leje her – eksempelvis i Vejgaard, der ligger tre kilometer fra Aalborg Centrum. Her er der både gode indkøbsmuligheder og busforbindelser. Se alle ledige lejeboliger i Vejgaard her.

Vil du gerne længere væk, finder du også et stort udbud af lejeboliger i Aalborg Øst, hvor der både ligger masser af ungdomsboliger, familieboliger og seniorboliger i et nyere kvarter. Er du studerende, får du her Aalborg Universitet og UCN lige i nærheden. Leder du efter en bolig til dig og din familie, er der ligeledes gode muligheder for en lille have eller altan. Dette sted er ideelt, hvis du ønsker en lejebolig uden for Aalborg med beliggenhed tæt på grønne områder.

Med Bo i Nord får du også adgang til lejeboliger i Gug – en lille by uden for byen. Her kan du eksempelvis finde rummelige familieboliger, og flere af boligerne kan også fungere som delelejligheder for studerende. Ligesom Gug er også Gistrup en populær og eftertragtet forstad til Aalborg – særligt for børnefamilier – kun seks kilometer fra centrum. Her er der flere afdelinger med boliger i form af små rækkehuse med fællesområder og gode legepladser for børn. Vil du gerne bo uden for Aalborg, er der mange lejeboliger, du kan vælge imellem.

Se ledige lejeboliger i: Aalborg SVAalborg SØ, Aalborg Ø

Bo i Aalborg

Historisk set er Aalborg kendt som arbejderbyen ved Limfjorden. Og Nordjyllands hovedstad har heldigvis stadig meget at byde på:

Fra Nytorv, der udgør en af byens mest centrale pladser, er der adgang til to gågader med både shoppingmuligheder og cafeliv. Herfra er der ikke langt til Aalborgs nye, kulturelle centrum, der ligger ved Nordkraft, Musikkens Hus og Hovedbiblioteket – et sted, der vidner om, at Aalborg er en by, der gennem de seneste år har gennemgået en stor forvandling – og er blevet en kulturby med masser af oplevelser for både børn og voksne. Med Bo i Nord kan du også i dette område af Aalborg finde lejeboliger. Med en bolig i Aalborg til leje kommer du tæt på byens mange muligheder. Her kan du for eksempel opleve Aalborg Zoologiske Have, Aalborg Teater, Musikkens Hus, Aalborgtårnet og KUNSTEN, der er Nordjyllands største kunstmuseum. Ved Limfjorden ligger den nye havnefront, hvor er er masser af liv om sommeren, og i Vestbyen ligger den nyetablerede Kulturbro, der forbinder Aalborg og Nørresundby – og danner en ny rute over vandet med en fin udsigt over den lille ø Egholm. I Vestbyen finder du også den nye Vestre Fjordpark, hvor du kan tage en dukkert eller en tur i kajak eller kano. Aalborg byder også på masser af smagsoplevelser fra hele verden på byens mange hyggelige cafeer og restauranter samt Aalborg Streetfood. Byen er også kendt for sit natteliv i Jomfru Ane Gade, der udelukkende består af diskoteker og restauranter.

Herudover har Aalborg masser af tilbagevendende arrangementer: Med en bolig i Aalborg får du eksempelvis nem adgang til Aalborg Karneval, der er Nordeuropas største karnevalsparade, Aalborg Regatta, hvor store skibe strømmer til fjorden, og Aalborg i Rødt, hvor byen klædes i røde farver med masser af aktiviteter og musikoplevelser.

Mangler du en ledig lejebolig i Aalborg?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af boliger til leje i Aalborg, og står du og mangler en ledig lejebolig i Aalborg nu og her, kan du se mere under ledige lejeboliger i Aalborg. Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Aalborg, er der mange fordele ved at bo til leje hos et alment boligselskab som Bo i Nord. Vi samarbejder med 8 forskellige boligorganisationer i Nordjylland, hvor Bo i Nord fungerer som fælles opskrivningsportal for alle de 8 boligorganisationer. Huslejen på boligerne i de enkelte boligafdelinger, er indrettet efter de faktiske udgifter, der er i afdelingen. Derfor er du i en almen lejebolig altid sikret en fair og rimelig husleje, fordi lejen kun skal dække de omkostninger, der er i afdelingen såsom prioritetsydelser, udgifter til forbrug, service, skatter samt vedligeholdelse og henlæggelser til fornyelser, istandsættelse og tab. Udover økonomisk sikkerhed får du med en lejebolig i Aalborg også social sikkerhed, hvilket vil sige, at der altid er en ejendomsfunktionær i de pågældende afdelinger, som kan hjælpe dig, hvis du skulle have brug for det. Du kan læse meget mere om alle de fordele, du får ved at bo alment til leje her.

Boligområder i Aalborg

I Aalborg er der mange spændende muligheder for at leje lige præcis den bolig, du går og drømmer om. Med en lejebolig i Aalborg får du mulighed for at vælge om du ønsker at være tæt på det pulserende byliv eller om du ønsker at komme lidt væk til grønnere områder. Byen er nemlig inddelt i flere områder, som alle sammen kan noget forskelligt. Vi har boliger i alle områder i Aalborg uanset om du vil bo i Aalborg Centrum, Aalborg Vestby, Øgadekvarteret, Vejgaard, Aalborg SV eller Aalborg Øst. I de forskellige områder finder du også forskellige slags boliger og det kan være en god idé at udforske disse inden du skriver dig på venteliste. På den måde kan du bedst muligt sikre dig, at du havner i din drømmebolig i det område, der passer til dig og dine behov. Begynd din søgen på en lejebolig i Aalborg her.

Studerende i Aalborg

Aalborg er med sine mange uddannelsesmuligheder en perfekt studie by, som tilbyder boliger med en fair husleje, der kan passe ind i et SU-venligt budget. Udover en husleje, der er til at betale, så rummer boligerne i Aalborg også mange andre studerende. Så er du tilflytter til byen, har du mulighed for at møde nye bekendtskaber gennem din boligafdeling med en bolig hos Bo i Nord. Skulle du vælge et andet sted at bosætte dig, er Aalborg heldigvis nem og hurtig at komme rundt i, både med offentlig transport eller på cykel. Uanset hvor du finder en lejebolig i Aalborg, er infrastrukturen god, og du er derfor aldrig mere end et par minutter væk fra gågader og spisesteder. Læs mere om lejeboliger til unge og studerende, og start rejsen til at finde din drømmebolig allerede nu.

Skriv dig op allerede i dag!

Hos Bo i Nord skal du stå på venteliste for at søge en bolig. Det kan være en god ide at melde sig ind hurtigst muligt, for du opbygger nemlig anciennitet, så jo længere tid du har været medlem, jo bedre en placering får du på ventelisten. Din placering på ventelisten udregnes efter din anciennitet, så jo længere tid du står på venteliste, jo nemmere bliver det at få en lejebolig i Aalborg. Det er muligt at blive meldt ind hos Bo i Nord allerede fra du er fyldt 15 år. På den måde slipper du for bekymringerne omkring boligsituationen, når dagen kommer, hvor du skal flytte hjemmefra. Din placering på ventelisten kan godt ændre sig løbende og skulle du have brug for svar på, hvorfor det kan være, kan du læse vores ventelisteregler.

Udover vores boliger med venteliste, kan du også som medlem hos Bo i Nord finde ledige boliger uden venteliste. Skulle behovet for en lejebolig i Aalborg opstå pludseligt, kan du her finde listen med vores ledige boliger.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn