Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Nørresundby

Lejebolig i Nørresundby

På den nordlige side af Limfjorden, kun et stenkast fra Aalborg, finder du mange lejligheder til leje i Nørresundby.

Leder du efter en lejebolig i Nørresundby?

Bo i Nord giver dig adgang til lejeboliger i Nørresundby. Her finder du flere forskellige boligtyper i forskellige områder og størrelser, så uanset hvilke behov du har – om du søger en mindre eller større lejebolig – får du mulighed for at finde lige præcis den bolig, der passer til dig. Bo i Nord er til stede i flere dele af byen med mange lejeboliger i Nørresundby.

Find en lejebolig i Nørresundby

I Nørresundby er der lejeboliger, der er velegnet for både unge studerende, enlige og familier med børn. Her får du både daginstitutioner, skoler og Nørresundby Gymnasium & HF inden for rækkevidde. Du får også et godt udbud af dagligvareforretninger samt masser af aktiviteter for både store og små. Med en lejebolig i Nørresundby får du motorvejen lige i nærheden samt gode tog- og busforbindelser til hele landet.

Lejebolig med oplevelser tæt på

Selvom Nørresundby ligger tæt på Aalborg, er det en selvstændig by med næsten 23.000 indbyggere. Ønsker du en lejebolig centralt i Nørresundby, får du et aktivt byliv med gågademiljø og gode shoppingmuligheder lige uden for dit hjem. Tæt på centrum, i Nørresundby Idrætscenter, ligger der også et stort svømmeland, der har aktiviteter for både børn og motions- eller saunatrængende voksne. Vil du gerne længere væk fra byens centrum, kan du, eksempelvis i den vestlige del af Nørresundby, finde lejeboliger i bydelen Lindholm, hvor du kommer tæt på Lindholm station og får Aalborg Lufthavn i nærheden. Her finder du også Lindholm Høje Museet, der er et af Danmarks smukkeste fortidsminder fra yngre jernalder og vikingetid med en stor gravplads.

Har du har brug for en pause fra bylivet, og vil du gerne have en oplevelse af at være midt i naturen uden at rejse langt væk, kan du også tage en tur i Lindholm Strandpark, der er et smukt naturområde kun 500m vest for Nørresundby centrum. Her er der både aktiviteter på land og i vand – for både børn og voksne. Langs vandet i byens centrum finder du også en hyggelig lystbådehavn og grønne områder med legepladser.

Lejebolig i Nørresundby – tæt på Aalborg

Med en lejebolig i Nørresundby kommer du helt tæt på Aalborg, der er den største by i Nordjylland.

Her giver både Limfjordsbroen og den nye Kulturbro nem adgang til den anden side af fjorden med udsigt over den lille ø Egholm. På Aalborg-siden får du både den nye havnefront og vestbyens mange muligheder tæt på. Her finder du Fjordparken, Aalborg Streetfood og masser af spiseoplevelser og skønne grønne områder, og du har også nem adgang til Aalborgs mange muligheder for oplevelser og aktiviteter for børn og voksne – eksempelvis Aalborg Zoologiske Have, Aalborg Teater og KUNSTEN.

Mangler du en lejebolig Nørresundby?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af lejligheder i Nørresundby til leje, og står du og mangler en ledig lejebolig i Nørresundby, kan du se mere under herunder.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn