Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Brønderslev

Lejebolig i Brønderslev

Bosætter du dig i Brønderslev kommer du tæt på unikke naturoplevelser.

Leder du efter lejebolig i Brønderslev?

Med Bo i Nord får du adgang til masser af lejeboliger i Brønderslev – en stationsby i Vendsyssel med omkring 12.500 indbyggere. Her finder du både boliger, der egner sig til familier, enlige, unge og ældre, så uanset om du ønsker have, altan – eller har andre behov til din lejebolig – kan du med boligudlejning i Brønderslev finde lige den bolig, der passer til dig og dine behov.

Lejligheder til leje i Brønderslev

Byen har mange muligheder, både hvis du leder efter en bolig i centrum eller uden for byen, er der mulighed for hyggelige gårdmiljøer, græsplæner og legepladser. I Brønderslev finder du også lejeboliger med kælderrum og parkeringsplads. Bo i Nord har både afdelinger i og uden for byen – her finder du eksempelvis lejeboliger i Serritslev, boligudlejning i Stenum og boligudlejning i Vester Hjermitslev. Mulighederne er mange for dig, der ønsker en fremtid i Brønderslev.

Lejebolig tæt på naturen

Med en lejebolig i Brønderslev finder du masser af naturoplevelser med både Dronninglund Storskov, Vildmosen og Jyske Ås, der giver dig gode muligheder for både vandre- og cykelture, i nærheden af din bopæl. Lidt uden for byen findes shelterpladsen, hvor du kan tage på ture eller overnatte. Tæt på Brønderslev finder du også Asaa Strand, der er en af Danmarks mest børnevenlige sandstrande, og ved havnen i Asaa er der mulighed for en idyllisk oplevelse med rødmalede fiskerhuske.

Byen har ligeledes en af Nordeuropas største rhododendronparker. Rhododendronparken Hedelund ligger indhyllet i gamle træer og mere end 10.000 rhododendronplanter, der blomster i maj og juni. Her ligger der også en stor legeplads og den hyggelige restaurant Hedelund.

Lejebolig i byen

Brønderslev er en by med både dagligvarerbutikker og specialforretninger – et fint forretningsliv, hvor alle dagligdagens indkøb kan ordnes. I byen er der mange aktiviteter året rundt, ikke kun handelsmæssigt, men også kulturmæssigt, og er du til kulturelle oplevelser, kan du eksempelvis tage en tur i Vildmosemuseet, hvor du kan blive klogere på mosens historie.

Vælger du at bosætte dig, får du både skoler og daginsitutioner i nærheden samt Brønderslev Gymnasium- og HF. Brønderslev Idrætsforening, som fokuserer både på fodbold og håndbold. Brønderslev er i øvrigt en stationsby med gode togforbindelser og busforbindelser. Her får du daglige forbindelser mod syd til Aalborg, Aarhus og København og mod Nord får du forbindelser til Hjørring og Frederikshavn.

Byen bringer dig tæt på motorvejen, så du nemt og hurtigt kan komme til de omkringliggende byer.

Mangler du en lejebolig Brønderslev?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af lejeboliger i Brønderslev, og står du og mangler en ledig lejebolig, kan du se mere herunder.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn