Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Frederikshavn

Lejebolig i Frederikshavn

Med en lejebolig i Frederikshavn får du nemt til havet og frisk luft hele året rundt.

Leder du efter en lejebolig i Frederikshavn?

Bo i Nord giver adgang til lejeboliger i Frederikshavn – “Den lille storby”, der er et internationalt trafikknudepunkt med næsten 24.000 indbyggere.

Find en lejebolig i Frederikshavn

Leder du efter lejebolig i Frederikshavn, har du gode muligheder for at finde en bolig, der passer til dig og dine behov. Bo i Nord er både til stede i og omkring byen, og uanset om du søger en større eller mindre lejlighed til leje i Frederikshavn, får du hos Bo i Nord adgang til flere typer af lejeboliger.

I Frederikshavn kan du, med Bo i Nord, eksempelvis få adgang til det nye Seatower, der er et markant arkitektonisk pejlemærke beliggende i den nordlige del af byen – her får du en attraktiv bolig i udkanten af Frederikshavn, der er både spændende og funktionelt indrettet. Leder du efter bolig længere fra centrum, får du også adgang til boligudlejning i flere omkringliggende byer – du kan eksempelvis finde din nye lejebolig i Kvissel.

Det hele tæt på med en lejebolig i Frederikshavn

“Den lille storby” har meget at byde på for dig, der søger en bolig til leje i Frederikshavn. Med en lejebolig her får du mulighed for at have både dit hjem, dit job og dine fritidsaktiviteter inden for en lille radius. Er du vild med at tage på ture, får du også tog-, bus-, og færgeforbindelser lige i nærheden af din lejebolig.

Frederikshavn er en by, som byder på oplevelser for børn i alle aldre. Midt i centrum finder du det danske caribien, Scandic The Reef. Et badeland på ikke mindre end 1.500 kvm, hvor børn og voksne kan opleve den autentiske caribiske varme og har mulighed for at boltre sig i badelandets mange muligheder - lige fra rutschebaner til udenddørs bassiner og vandfald.

Det lokale bibliotek giver mulighed for at koble fra hverdagen. Her er bøger til både børn og voksne. På Frederikshavn bibliotek er der bløde møbler, hvor man har mulighed for at sidde og læse en bog i fred og ro. Biblioteket er ofte vært for hyggelige arrangementer såsom filmfremvisninger, udstillinger og/eller teaterforestillinger for børn.

Mellem Frederikshavn og Skagen finder du den lille by, Ålbæk. Byen var oprindeligt et fiskeleje og er i dag hjemsted for en fiskeri- og lystbådehavn. I Ålbæk findes der utallige natur- og udflugtsmuligheder omend det er flade strandenge eller smukke naturområder med frodig skov, så findes det i Ålbæk. Især Ålbæk klitplantage eller Råbjerg mile er et besøg værd! 

En lejebolig i Frederikshavn bringer dig tæt på det hele.

Lejebolig i Frederikshavn – en by med oplevelser

Med en lejebolig i Frederikshavn bliver du en del af Danmarks største turistkommuner, med næsten fem millioner besøgende årligt. Det giver mange fordele – også for lokale, der kan nyde godt at et bredt kulturliv og gastronomi i verdensklasse.

I Frederikshavn medfølger et stort udbud af aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne – byen har både en svømmehal, et FunHouse, en naturlegeplads og en lang gågade med butikker for en hver smag. I Frederikshavn får du også et bredt udbud af sportsbegivenheder og koncertoplevelser i Arena Nord og Det Musiske Hus, der er byens koncert-, teater- og kulturhus. Vælger du at bosætte dig i Frederikshavn, får du også en by med hyggelige restauranter og cafeer.

Er du mere til historiske oplevelser kan du opleve Krudttårnet, der er Frederikshavns vartegn tilbage fra 1690 eller Kystmuseet Bangsbo Fort, der blev bygget af tyskerne under 2. verdenskrig. Med lejebolig i Frederikshavn får du nem adgang til oplevelser med kanoner, krudt og kugler. I byen finder du også Frederikshavn Kunstmuseum og mange små oaser med herregårdsmiljøer og skøn natur, ligesom du får mulighed for at opleve tropisk stemning tæt på din bopæl: Kun halvanden kilometer fra byens centrum finder du nemlig Danmarks eneste palmestrand, hvor du får havbrise og palmer på hvidt sand.

Lejebolig med mange muligheder

I Frederikshavn er det ikke kun aktiviteter og gode oplevelser i nærheden. En lejebolig her giver dig også mange muligheder inden for både uddannelse og jobs: På byens store havneområde ligger der virksomheder med mange arbejdspladser inden for værfter, rederier, service, spedition, fiskeeksport og meget mere. Ønsker du en lejebolig i Frederikshavn, får du derfor mange gode jobmuligheder tæt på dit hjem.

Frederikshavn har også både vuggestuer, børnehaver og dagplejer, skoler, ungdoms- og erhvervsuddannelser – og her er EUC Nord, Frederikshavn Gymnasium og HF og Frederikshavn Handelsskole bare nogle af mulighederne for dig, der ønsker at bosætte sig i Frederikshavn.

Mangler du en lejebolig i Frederikshavn?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af boliger i Frederikshavn, og står du og mangler en ledig lejebolig i Frederikshavn, kan du se mere herunder.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn