Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Hjørring

Lejebolig i Hjørring

Med en lejebolig i Hjørring bliver du en del af en levende handelsby. Museer, kunst, skulpturer og teatre sætter stemningen i gadebilledet, hvor du bliver taget imod med åbne arme. Byen er et samsurium af natur, familietid og oplevelser. 

Leder du efter en lejebolig i Hjørring?

Bo i Nord giver adgang til lejeboliger i Hjørring – en central oplandsby for store dele af det vestlige og centrale Vendsyssel. Byen, der har 26.000 indbyggere, har meget at byde på, hvis du ønsker at bo tæt på både byliv og natur. Oplev den fantastiske atmosfære, hvor der er plads til alle - også dig!

Lejligheder til leje i Hjørring

Med Bo i Nord får du adgang til flere attraktive lejligheder i Hjørring. Her er der gode muligheder, både hvis du ønsker at bo i centrum eller udenfor byen – og uanset om du søger en mindre bolig eller en bolig med plads til hele familien.

Hvis du gerne vil være en del af en hyggelig by med et aktivt og kulturelt byliv, får du gode muligheder i Hjørring. Her finder du både boliger i byens centrum og i afsides boligområder. Udover et fantastisk byliv bosætter du dig i en kommune som emmer af muligheder. Hjørring kommune er Nordjyllands anden største kommune placeret midt i naturskønne omgivelser, hvor man kan opleve alt lige fra hav, strand, skove og andre naturarealer. Fra Hjørring er der ikke langt til en af de omkringliggende byer såsom Hirtshals, Løkken eller Sindal. Hirtshalsmotorvejen forbinder byen med resten af Danmark. Ønsker man at tage et smut udenfor landets grænser er der færgeforbindelser til Færøerne og Norge fra kommunen, samt færge til Sverige fra Frederikshavn.

Er du i stedet interesseret i at bo uden for Hjørring, kan du med Bo i Nord også finde lejligheder i Harken, Bjergby, Astrup, Rakkeby, Uggerby og i Sønderlev.

Lejebolig i en by med oplevelser

Hjørring har meget at byde på – med oplevelser året rundt, gode shoppingmuligheder og smukke naturområder lige i nærheden. Du får det hele indenfor kort afstand med mange muligheder for at bo tæt på et aktivt byliv.

Byen er en gammel handelsby, der emmer af historie. Her kan du opleve gamle bygninger og historiske stræder side om side med moderne arkitektur. Bosætter du dig i Hjørring, får du en levende by med et stort gågademiljø med inspirerende butikker og et stort shoppingcenter, Metropol, der indbyder til shopping hele året rundt. I byen finder du også masser af cafeer og restauranter, og der er gode muligheder for kulturelle oplevelser på byens teatre: På Vendsyssel Teater, der er et af landets mest succesfulde egnsteatre, udbydes der mellem tre og fem egenprodutioner i løbet af en sæson samt en række gæstespil. Herudover har byen også Hjørring Teater, der spiller på Vendelbohus, hvor den smukke, gamle teatersal hvert år viser over 20 forskellige teaterforestillinger.

Er du mere til andre former for kulturelle oplevelser, får du også nem adgang til også både bibliotek, biocenter samt Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Historiske Museum. Er du interesseret i lejeboliger i Hjørring, byder byen også på mange arrangementer for både børn og voksne året rundt.

Byen er fuld af muligheder og én ting er sikkert - du kommer du ikke til at kede dig!

Det hele tæt på med en lejebolig i Hjørring

Hjørring ligger ca. 50. kilometer nord fra Aalborg, og der gode transportmuligheder til hele landet – her kommer du tæt på motorvejen, der er forbundet til resten af landets motorvejsnet, togforbindelse til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg/København, ligesom der også er busforbindelser til, blandt andet, nogle af landets mest populære sommerbyer Lønstrup, Løkken og Tversted.Her kommer du tæt på Vesterhavet og den smukke Svanelunden, der er en af byens største parker.

Lejebolig i Hjørring med muligheder

Søger du boligudlejning i Hørring får du mange mulighedheder for daginstitutioner skoler, og byen har også flere ungdomsuddannelser, eksempelvis Hjørring Gymnasium og HF, VUC Nord, EUC Nord og CKU Vendsyssel. Med en lejebolig i Hjørring får du også videregående uddannelser lige i nærheden på Professionshøjskolen UCN, der har afdeling for uddannelse af både lærere, meritlærere, pædagoger, natur- og kulturformidling samt sygeplejersker.

Bo billigt og bo godt - bo i Hjørring. Her ligger huslejen under huslejeniveauet i f.eks. Aalborg, og er også under gennemsnittet for huslejen i Danmark. Den centrale del af byen er populær, derfor er huslejen ofte lavere, hvis man søger bredere end centrum.

Hjørring er den perfekte kulisse til udendørsaktiviteter - omend du er ganger eller mountainbikerytter. Indenfor kort afstand finder du: 16 idrætshaller, 6 tennisanlæg, 4 svømmehaller, 5 golfbaner og 1 badmintonhal. Dette er blot en brøkdel af de mange akvitiviteter byen byder på.

Mangler du en lejebolig i Hjørring?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af lejeboliger i Hjørring, og står du og mangler en ledig lejebolig, kan du se mere herunder.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn