Skip til hoved indholdet

Find lejebolig i Hobro

Lejebolig i Hobro

Med en lejebolig i Hobro kommer du tæt på både byliv og skøn natur i et kuperet terræn.

Leder du efter en lejebolig i Hobro?

Bo i Nord giver dig adgang til lejeboliger i Hobro, der med ca. 12.000 indbyggere er den største by i Mariagerfjord Kommune. Et skønt sted for dig, der ønsker at bo i en hyggelig by med naturen lige i nærheden.

Lige udenfor Hobro finder du seværdigheder og oplevelser til enhver smag. Er du til wellness kan du tage et smut forbi Skallerup Seaside Resort, Sydthy kurbad eller Blokhus feriecenter. Er wellness ikke helt dig, og er du mere til en tur i det fri, kan du gribe mountainbiken og tage en rask tur i enten Tornby klitplantage eller Tversted klitplantage. Du kan også tage turen til Skagen og opleve 'Grenen', hvor Kattegat møder Skagerak.

Med en lejebolig i Hobro bor du centralt i forhold til Nordjyllands mange muligheder.

Find din nye lejebolig i Hobro

Søger du en lejebolig i Hobro får du gode muligheder for at finde lige netop den bolig, der passer til dig – både hvis du har brug for en mindre lejebolig, eller hvis du skal bruge en lejebolig med plads til hele familien. Med boligudlejning i flere dele af Hobro kan du komme til at bo tæt på byens centrum eller længere væk – eksempelvis med en lejebolig i Rørbæk.

Lejebolig med byen tæt på

Hobro er en af Nordjyllands største og ældste købstader med et stort udvalg af både dagligvarebutikker og specialforretninger. Boligudlejning her byder på et hyggeligt centrum med en gågade med spændende butikker og gode spisesteder. I Hobro får du bylivet helt tæt på.

Hobro har masser at byde på, hvis du leder efter en lejebolig i en by med både handels-, kultur- og familieoplevelser. På havnen ligger et område med masser af kultur og historie: Sydkajen hår både historiske bygninger, cafeer, museeer, gallerier og teater, mens Nordkajen huser fragtskibe fra hele verden. Her er der noget at se på for både store og små, og muligheder for unikke oplevelser ved vandet får du mange af. Du kan eksempelvis tage en tur på Svanen – en turbåd på Mariager Fjord, der sejler mellem Mariager og Hobro via Bramslev Bakker.

Med en lejebolig i Hobro får du en by, der året rundt byder på masser af spændende aktiviteter og underholdning.

Lejebolig tæt på naturen

Vil du gerne bo tæt på spændende naturområder, får du med Bo i Nord adgang til masser af lejeboliger i Hobro. Egnen byder på masser udflugtsmuligheder og attraktioner, både på cykel og til fods, tæt på Rold Skov og Bramslev Bakker. Området rummer en lang række helt unikke naturområder, der giver god anledning til familieudflugter. I Hobro skal du altså ikke langt væk for at få gode naturoplevelser – både på egen hånd eller sammen med familien.

Er der en viking gemt i dig får du i Hobro mulighed for at komme helt tæt på vikingernes hjemstavn: Få kilometer vest for byen finder du vikingeborgen Fyrkat, der blev opført for tusind år siden, og Vikingecenteret Fyrkat, der er en rekonstrureret vikingeby med masser af aktiviteter. I midtbyen ligger Hobro Museum, hvor der udstilles og formidels historie og fund – her kan du eksempelvis opleve Fyrkat-fundene.

Hobro har det hele

Omend du har brug for vuggestuer, børnehaver eller skoler - så finder du det i Hobro. Byen udbyder også flere ungdomsuddannelser – her finder du både Mariagerfjord Gymnasium, Tradium Handelsskole og den videregående uddannelsesinstitution Erhvervsakademi Dania. Mulighederne for uddannelse er mange, hvis du ønsker at slå dig ned i Hobro.

Byen er en stationsby mellem Aalborg og Randers, og med en lejebolig i Hobro får du, ud over gode togforbindelser, også en god placering i forhold til den nord-sydgående motorvej.

Mangler du en lejebolig i Hobro?

Bo i Nord giver dig adgang til masser af lejeboliger i Hobro, og står du og mangler en ledig bolig i Hobro kan du se mere herunder.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn