Skip til hoved indholdet

Studiestart og ungdomsboliger

Lejeboliger til unge og studerende

Studiestart betyder ofte flytning; måske hjemmefra for første gang, til en ny by eller måske endda til en ny landsdel.

Er du en af de kommende studerende, og leder du efter et sted at bo i forbindelse med studiestart i Nordjylland? Så kan Bo i Nord være behjælpelige. Vi har masser af almene lejeboliger, i og omkring Aalborg og i resten af Nordjylland, med en fair husleje, så det kan passe ind i et SU-venligt budget.

Mange fordele

Der sker mange nye ting ved studiestart og én ting, som mange bekymrer sig om, er ens kommende boligsituation. Den bekymring vil vi gerne afhjælpe ved at fortælle om de gode fordele, der er ved at bo alment til leje.

Som studerende kan der være mange fordele ved at vælge at søge almene lejeboliger. For det første giver almene boliger dig en økonomisk sikkerhed, da klare love og regler holder huslejen på et rimeligt niveau og uden uforudsete udgifter. Fordelen ved at leje er også, at du ikke selv står med regningen, hvis der skulle opstå problemer i din bolig. Der er derudover en vicevært tilknyttet alle vores afdelinger, så skulle vandhanen begynde at dryppe eller andre problemer opstå, så har du en, du kan ringe til og få hjælp.

Du får derfor både økonomisk og social tryghed i din kommende bolig, hvis du vælger at bo alment til leje, og det må siges at være en stor fordel, når man er ung og studerende.

Det kan være en god ide at melde sig ind hurtigst muligt, så du kan opbygge anciennitet og dermed få en bedre placering på ventelisten. Så slipper du for bekymringerne omkring boligsituationen, når dagen kommer, hvor du skal starte på drømmestudiet.

Ønsker du at leje studieboliger og ungdomsboliger udlejes disse i Aalborg Kommune via AKU-Aalborg. Du kan derfor, i vores søgefunktion, vælge ungdomsboliger, som søgekriterie, og skrive dig op på venteliste. Læs mere om AKU-Aalborg her.  

Vi ønsker dig held og lykke med både studiestart og boligsøgning.

Del indholdet på: facebook, twitter, google+ eller LinkedIn